EETHUIS SWITIE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1344 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Switie. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 21:22 Ondanks dat het zondag was snel bezorgd. Nog netjes nagebeld dat het iets later werd bezorgd. Heerlijke roti, precies zoals ik het me herinner. Zeker voor herhaling vatbaar, beetje prijzig maar wat tegenwoordig niet. Voldoende eten, buikje weer vol.
8 jul 2024 om 19:17 Weinig vlees , sausje hoeft er niet bij, veel geld voor wat je krijgt,
6 jul 2024 om 9:37 1 bakje waar 1 stukje vlees in zat, dus alleen saus, kippe kluifjes meer bot dan vlees voor wat je er voor betaald krijg jegeen waar voor je geld. 1ste keer besteld ook meteen laatste keer.
30 jun 2024 om 0:54 Goede roti vriendelijk bezorgd
29 jun 2024 om 18:42 Perfect zoals altijd
23 jun 2024 om 19:26 De bestelling was ee eerder dan werd aangegeven, dus dat is sowieso fijn. De roti was weer vers bereid en heerlijk zoals altijd wanneer wij deze bestellen.
11 jun 2024 om 20:20 De smaak was erg goed,en vers bereid.
9 jun 2024 om 19:04 Onze bestelling kwam mooi binnen de verwachte tijd en werd gebracht door een aardige bezorger. We hebben heerlijk gesmuld van de roti, saoto soep, kip met rijst en zuur! Voor herhaling vatbaar!!
1 jun 2024 om 13:03 Prima. :)
26 mei 2024 om 19:33 Heerlijk gegeten met een vriendelijke bezorger. Het duurde wat langer maar dat is logisch op een zondag. Wel netjes bezorgd volgens de afgesproken tijd
25 mei 2024 om 9:48 Zowel bezorging en eten was top
19 mei 2024 om 22:46 Voor het eerst besteld en afgehaald. Alles was heerlijk! Aanrader